Avísame legal

0. OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web gamma.es, del qual és titular GRUP GAMMA SA (d'ara en endavant, GRUP GAMMA).

La navegació pel lloc web de GRUP GAMMA li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condiciones podran ser modificades sense notificació prèvia per part de GRUP GAMMA, qui en aquest cas procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per aquest motiu és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web.

A més, l'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal, i respondrà enfront de GRUP GAMMA o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar-se a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, podent GRUP GAMMA denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

 

1. IDENTIFICACIÓ

GRUP GAMMA, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informa que:

· La seva denominació social és: GRUP GAMMA SA.
· El seu nom comercial és: GRUP GAMMA.
· El seu CIF és: A58815531.
· El seu domicili social està en: Polígon Industrial Illa Sud, parc. 6 - 08650 SALLENT - BARCELONA (ESPANYA).
· Està inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA  Llibre 9929, Tom 11019, Fulla 128249, Foli 196 Inscripció 1a.

 

2. COMUNICACIONS

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

· Telèfon: 938372288 - Horari d'atenció al client: de dilluns a divendres de 08.30 a 13.00 am i de 15.00 a 18.00 pm.
· E-mail: gamma@gamma.es.
· Adreça postal: C/ Ramon Esteve 16- 18 Pol. Ind. L’Illa Sud - 08650 SALLENT - Barcelona.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i GRUP GAMMA es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.


3. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, GRUP GAMMA pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a GRUP GAMMA i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de GRUP GAMMA i a no emprar-los per a, entre altres:

1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.
2. Introduir en la xarxa virus informàtics o dur a terme actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de GRUP GAMMA o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals GRUP GAMMA presta els seus serveis.
3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de GRUP GAMMA o de tercers i, si és el cas, extreure’n informació.
4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de GRUP GAMMA o de tercers.
5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a la disposició d’altres, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
7. Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

 

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra propietat de GRUP GAMMA, sense que puguin entendre's cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web són propietat de GRUP GAMMA, sense que pugui entendre's que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre GRUP GAMMA i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de GRUP GAMMA dels seus continguts o serveis.

GRUP GAMMA no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d'aquests.


3.1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I L’ÚS

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

GRUP GAMMA s’exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

1. La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe en els continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
2. La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
3. L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificativa, GRUP GAMMA no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, GRUP GAMMA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. GRUP GAMMA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, motiu pel qual tampoc es fa responsable del resultat obtingut. GRUP GAMMA no es responsabilitza de l'establiment d'enllaços per part de tercers.

 

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a GRUP GAMMA identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

 

3.3 PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d'entendre's com una guia sense propòsit de validesa legal.

 

4. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el Castellà.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar un anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
x