Associa't, TU guanyes

Som el grup que ofereix més serveis i millors condicions de compra des de 1989.

Compres

Podràs accedir als millors proveïdors de cada categoria de producte amb el millor preu i les millors condicions. Augmenta la teva competitivitat, les teves vendes i, sobretot, el teu benefici.

Compras

Podrás acceder a los mejores proveedores de cada categoría y hacerlo a las mejores condiciones. Aumenta tu competitividad, tus ventas y, sobre todo, tu beneficio.

Més de 300 proveïdors amb millors preus i condicions de compra

Negociem amb els millors proveïdors del mercat i millorem els preus i condicions de subministrament, la qual cosa es tradueix en una major competitivitat, més vendes i, en definitiva, en millors resultats per al teu negoci.

La nostra filosofia es basa a tenir els proveïdors suficients i adequats per a garantir l'assortiment apropiat a totes les zones i posicionaments. Garantim preus competitius i ho aconseguim oferint els proveïdors necessaris i evitant un excés que pugui perjudicar la capacitat de compra, encarir els costos i portar-nos a un desavantatge competitiu.

Ràpels, la força d'un GRAN grup

Formar part d'un GRAN grup com GAMMA, és beneficiar-te de la suma de les compres de tots els associats. Perquè així podem negociar ràpels anuals que augmenten els resultats dels nostres associats. De fet, només pel fet d’incorporar-te a GAMMA, ja obtindràs més benefici, de manera immediata, amb aquells proveïdors amb els quals ja treballes i, a més, podràs continuar sumant amb molts més proveïdors.

Els nostres proveïdors: tenim el millor de cada casa

Sí, perquè tenim acords amb les marques més representatives de cada categoria, perquè puguis transmetre confiança als teus clients i garantint-los l'accés a les últimes novetats i tendències.

A més de comptar amb els proveïdors líders en cada categoria de producte, quan és necessari, sumem altres proveïdors per a enriquir l'oferta als teus clients. D'aquesta manera, pots oferir una gran diversitat d'estils i solucions amb diferents posicionaments de preu.

Així, aconseguiràs un assortiment de producte ampli i atractiu que et proporcionarà totes les eines necessàries per a augmentar les teves vendes.

Proveïdors adaptats a tu i a la teva zona

A GAMMA som conscients de la importància d'adaptar-se a diferents posicionaments tant en preu com en disseny, així com en operativitat i reconeixements en els diferents territoris. És per això que homologuem als nostres proveïdors de manera que tots els associats poden adaptar les seves compres atenent les seves particularitats en preu, categories i, sobretot, adaptant-ho a cada àrea de treball.

Accés directe a tots els nostres proveïdors

Pertànyer a un gran grup com GAMMA permet als nostres associats accedir a la nostra cartera de més de 300 proveïdors de manera directa i immediata, i beneficiar-se de les condicions de compra amb les quals comptem com a Grup.

Més competitivitat i millors ofertes, ser associat de GAMMA t'ho posa molt fàcil.

Múltiples opcions de compra: adapta les teves compres a les teves necessitats

Negociem les millors opcions de compra i subministrament per a cada proveïdor i categoria de producte, i ho complementem amb el nostre servei de logística.

Ser soci de GAMMA et permet adaptar les teves compres a les necessitats de cada moment; pots fer grans compres directament al proveïdor, obtenint el millor preu, o fer-les en petites quantitats al nostre magatzem logístic, aprofitant la millor relació subministre-preu que t'oferim sense sobrecostos de transport.

A més, també pots aprofitar-te dels avantatges de les compres conjuntes; sumar la compra d'un producte de tots els associats, ens permet realitzar una gran compra al millor preu i distribuir-la entre tots amb la millor relació quantitat-preu. Amb GAMMA un gran preu, també en petites compres.

Tu tries com comprar a cada moment.

Comptem amb un equip de compradors especialitzats i una oficina a la Xina

Comptem amb un equip de compradors especialitzats en cada àrea de producte, amb 20 anys d'experiència en el sector i, a més, amb una oficina en Guangdong (la Xina). Posem a la teva disposició, un personal que, com a associat, t'ajudarà a triar els proveïdors i productes més adequats a les característiques del teu negoci i als objectius marcats. Així, podràs aprofitar tot el potencial que, com a central, ens aporta la nostra experiència per a treballar noves categories i aconseguir l'èxit.

Això ens converteix en la central de compres més especialitzada del sector, la quan cosa ens permet oferir el millor preu, els millors ràpels i els majors assortits de producte, proveïdors, estocs i opcions de compra.

Fira CONNECTINGAMMA: la GRAN oportunitat de compra

Amb caràcter anual té lloc la fira CONNECTINGAMMA, en la qual, com a associat, et pots beneficiar encara de millors preus i condicions de compra. Negociem amb els proveïdors promocions exclusives que et permetran comprar a preus encara millors i augmentar el teu volum de vendes.

També tenen lloc formacions i demostracions per a augmentar el coneixement de les característiques de producte i afermar-te com el magatzem de confiança del teu client on trobar bons preus i un assessorament professional.

ALIANGROUP, una aliança que suma

Des de finals del 2021, formem part d'ALIANGROUP. Una aliança de la que som cofundadors i que ens permet unir compres per millorar la competitivitat dels nostres associats. Amb aquest propòsit, multipliquem la força de les centrals de compres que integren la nostra aliança, sumant-les i posant-les a treballar en un objectiu comú, aconseguint els millors acords i condicions per als associats, mantenint sempre la identitat comercial pròpia de cada grup i la seva independència. Perquè junts som més competitius i tenim una força més gran per confrontar-nos davant un mercat amb gran tendència a la concentració.
Logotipo Aliangroup

Logística

Més de 50.000 referències a la teva disposició.

Deixa d'invertir en estocs innecessaris alhora que augmentes les referències a la teva botiga i magatzem.

Ofereix un servei excel·lent als teus clients i augmenta les teves vendes i beneficis.

Logística

Más de 50.000 referencias a tu disposición.

Deja de invertir en stocks innecesarios y, a la vez, aumenta las referencias en tu almacén.

Ofrece un servicio excelente a tus clientes y aumenta tus ventas y beneficios.

Més de 10.000 referències en estoc i 40.000 amb servei de picking

Ser associat de GAMMA et permet tenir la flexibilitat d'adaptar la teva compra de ceràmiques, banys, eines o materials de construcció en funció de les teves necessitats; si necessites rapidesa en petites quantitats, utilitzar la logística de la central serà la teva millor opció. En canvi, per a grans quantitats, pots tramitar-ho directament amb el fabricant.

Només emmagatzemem aquells productes que et poden aportar valor perquè el fabricant no ofereix un picking competitiu i eficaç, o senzillament perquè no poden oferir aquesta opció i, a més, compten amb mínims de lliurament molt alts. Els nostres productes emmagatzemats ho estan perquè t'aporten avantatges en preu i quantitat de compra.

Estiguis on estiguis, 2 lliuraments setmanals sense mínim de compra

A GAMMA tens la tranquil·litat de saber quan rebràs la teva comanda. Sense sorpreses. Agreguem totes les comandes de picking que vas cursant en funció de les teves necessitats i te'ls subministrem en un mínim de dos lliuraments setmanals amb dia fix, la qual cosa t'aporta seguretat en les teves previsions d'estoc i, sobretot, en els compromisos amb el teu client. A més, si el teu consum és d'un palet diari de mitjana, podem fins i tot realitzar-te lliuraments diaris.

Ho necessites? T'ho portem!

Sense sorpreses: transport fàcil, ràpid i sense despeses imprevistes

T'ajudem a fer que una venda sigui fàcil i ràpida: et portem el producte al teu magatzem sense despeses imprevistes. Ser associat de GAMMA, és tenir la garantia de saber en tot moment els costos de cada operació, augmentant així la teva competitivitat.

Si ho necessites, també ho portem directament a casa del teu client

Som aquí per a tot el que necessitis, també per a portar la comanda directament a casa del teu client. A GAMMA, t'oferim el servei GAMMA at home, disponible en la major part dels nostres productes en estoc, i ho fem a un preu molt competitiu que, a més, disminueix en funció de la quantitat de compra.

Ja sigui perquè realitzes vendes per internet o perquè vols suprimir viatges del teu client o teus, aquest és el teu servei.

Tecnologia

No estàs sol. T'ajudem en la transformació digital.

Tecnología

No estás solo. Te ayudamos en la transformación digital.

La transformació digital, una oportunitat per al teu negoci

Les eines digitals s'han convertit en un mecanisme absolutament imprescindible en totes les empreses. Actualment, veiem que, qui no s'adapta a les noves tecnologies, desapareix. En canvi, aquelles empreses que les utilitzen, no sols romanen en el mercat, sinó que creixen i se situen per davant de la seva competència.

A GAMMA utilitzem la nostra experiència de més de 30 anys, especialment les sinergies de grup que hem creat i les economies d'escales, per a aportar als nostres associats la tecnologia més avançada que els permet reduir costos de gestió i augmentar vendes. I ho fem mitjançant un ampli portfoli de serveis de transformació digital que no tenen cost per a tu, el nostre associat.

El teu propi e-commerce, gratuït i individual.

Si t'uneixes a GAMMA, posem a la teva disposició un comerç electrònic llest per a fer-se servir, des del primer dia, amb totes les referències disponibles en el nostre centre logístic. A més, es pot enviar el producte al teu magatzem i servir-lo tu o el podem lliurar directament a casa del client. Ens adaptem a les necessitats de tots.

Web corporativa, així potenciem la força d'un GRAN grup

Tenir una pàgina web amb productes, consells, novetats, blog… i un comerç electrònic amb la marca GAMMA, és la millor manera de mostrar la força que aconseguim com a grup. Això ens permet potenciar les vendes de tots els associats i captar nous clients per a dirigir-los a la teva botiga, ja sigui virtual o física. Junts, aprofitem la força d'un gran grup per a fer-te gran a tu i perquè puguis competir amb els grans operadors.

El nostre objectiu és que puguis aportar als teus clients diversitat de productes i serveis, i la competitivitat necessària perquè et triïn. Perquè volem que et guanyis la seva confiança ajudant-te de la grandària i la força d'un gran grup com GAMMA.

La nostra Extranet, el teu gran aliat

T'oferim una pàgina web amb tota la informació necessària perquè els nostres associats i els seus empleats coneguin tots els avantatges i serveis del Grup. Un espai on conèixer tota la informació dels acords de preus amb proveïdors, tramitar comandes, estar al corrent de les ofertes, així com de les novetats de producte, notícies rellevants del mercat i temes relacionats amb la central.

A més, la nostra extranet disposa de diferents nivells d'accés a la informació que cada gerent pot controlar i definir en funció del vostre equip.

Connexió directa de la central amb els principals ERP’s del sector

A GAMMA comptem amb acords de col·laboració amb els principals fabricants de programari per a comptabilitat, facturació i gestió de comandes. El nostre objectiu és connectar-te amb la central per a reduir els costos de les operacions, el temps de tramitació de comandes, i per rebre albarans i factures. D'aquesta manera, aconseguim augmentar la fiabilitat d'unes transaccions que es realitzen en un entorn segur, alhora que reduïm els possibles errors humans i generem un estalvi important de costos en beneficiar-nos d'un servei totalment gratuït per als nostres associats.

Consulta d'operacions, informació minut a minut

T'oferim un servei de consulta de les principals operacions perquè comptis en tot moment amb la informació que necessites. Podràs saber l'estat de les teves comandes, albarans, factures, així com gestionar les teves operacions, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any des de qualsevol ordinador o mòbil. I sí, a més, tens la connexió des de l’ERP, pots consultar-ho directament des de la teva pantalla habitual de treball.

De l’ERP al teu negoci; descàrrega automàtica de tarifes

Disposem d'una gran quantitat de fitxers mestres i tarifes dels nostres proveïdors que et permetran a tu, com a associat, donar d'alta i actualitzar de manera permanent i periòdica els productes en el teu ERP de manera automatitzada.

Descarrega els fitxers en format Excel o CSV, o directament al teu ERP, de forma totalment gratuïta, i redueix la inversió en hores de treball. Sempre actualitzat, sense cost per als nostres associats.

A més, GAMMA forma part del nou projecte d’ANDIMAC: OMNIMAT. Una base de dades que ens permetrà posar a la disposició dels nostres associats tota la informació d'articles de proveïdors. El cost econòmic d’aquest servei és assumit des de la central, de manera que te’l podem oferir a tu, el nostre associat, de forma totalment gratuïta.

D'aquesta manera, a més d'obtenir estalvi, disposes de tots els productes codificats i això et permet vendre més ràpid i, per consegüent, vendre més.

Un programa de disseny en 3D, la millor eina per a completar la venda

Els nostres associats a GAMMA disposen, de forma gratuïta per formar part de la central, d'un programa de disseny 3D de fàcil ús que els permet realitzar ambients de bany en 3 dimensions i mostrar els projectes als seus clients abans de realitzar-los. Pel seu funcionament, el programa compta amb biblioteques de producte de diversos fabricants i totes les referències de les nostres Marques Pròpies de banys (Baho) i ceràmiques (Terradecor). A més, també disposa d'ambients complets creats prèviament, que faciliten el treball i ajuden al client a prendre la decisió més adequada en funció de les seves necessitats.

A més, per a una correcta utilització d'aquest programa 3D, ens encarreguem de realitzar cursos de formació als equips de vendes, orientats a millorar el seus coneixements de disseny, decoració i tendències, amb l’objectiu d’aconseguir, en definitiva, una major satisfacció del client final.

Publicitat i marca

Som una central de compres, però sabem que vendre és el més important.

Una marca reconeguda amb més de 30 anys d'experiència.

Cap central de compres ofereix aquesta quantitat d'eines de Màrqueting.

Unir-se a GAMMA és apostar per vendre més i millor. Amb la nostra marca GAMMA i el nostre Màrqueting, milloraràs el teu benefici.

Publicidad y marca

Somos una central de compras, pero sabemos que vender es lo más importante.

Una marca reconocida, con más de 30 años de experiencia.

Ninguna central de compras ofrece esta cantidad de herramientas de Marketing.

Unirse a GAMMA es apostar por vender más. Con la marca GAMMA y nuestro marketing, aumentarás el beneficio.

La força de la marca GAMMA

A diferència de fa uns anys, avui competim amb grans marques internacionals, ja siguin grans superfícies o botiga en línia. Unes empreses que compten amb grans pressupostos de comunicació i amb uns preus molt competitius.

La marca GAMMA, juntament amb les seves eines de comunicació, et converteix immediatament en un magatzem de gran grandària, que et permet oferir als teus clients la confiança necessària perquè et triïn a tu. Formar part d'un GRAN grup com GAMMA, permet que la teva oferta de producte, els teus preus i el teu servei, estiguin a l'altura dels millors.

I això el client ho sap i ho veu.

Converteix-te en un GRAN magatzem, amb GAMMA.

El nostre catàleg professional, una eina única en el mercat

Editem el nostre catàleg de construcció anualment. En les seves quasi 500 pàgines, aquest catàleg recull els productes més importants dels nostres proveïdors, amb preus de venda al públic, el que permet oferir als professionals una eina per a elaborar pressupostos de manera senzilla i ràpida. A més, també inclou informació de caràcter tècnic com multitud de consells i de sistemes constructius.

En aquest catàleg, també podràs veure quins productes estan en el magatzem de la central, així que, encara que tu no el tinguis en estoc, el podràs vendre, assegurant-te no perdre la venda. A més, t'ho lliurarem en el teu magatzem dues vegades per setmana, amb dia fix de lliurament, sense mínims i sense ports.

Tot això, el converteix en una guia única i imprescindible per als professionals de la construcció.

Catàleg de banys, els clàssics mai moren

Sí, perquè el nostre catàleg de banys s'ha convertit ja en un clàssic que porta editant-se més de 25 anys. A prop ja de les 400 pàgines, inclou la millor selecció de producte de bany dels nostres proveïdors, amb preus de venda al públic que ajuden als professionals a realitzar pressupostos i, als particulars, a triar ajustant-se a les seves necessitats.

A més de cada producte, també es mostra una col·lecció de banys que ofereixen una solució per a renovar totalment el bany, sempre atenent a les últimes tendències i amb els preus més competitius.

Multiplica ja la teva exposició augmentant la teva oferta, alhora que li proporciones al client una eina que es pot emportar a casa i consultar tranquil·lament.

Entra a casa del teu client.

Campanya de calor: ven benestar

A GAMMA, tenim un gran assortit de productes de calefacció de llenya i pèl·let que, a més, potenciem amb una campanya de venda orientada a particulars amb un potent assortit de productes en estocs, amb fullets, pòsters i vídeos, i amb preus d'oferta de campanya.

Comptem amb acords amb les principals marques d'aparells de calefacció de llenya i pèl·let, conductes per a xemeneia, emissors tèrmics i productes per al manteniment dels equips de calor. A més, realitzem formacions de producte per a estar al dia de les últimes novetats del mercat.

Cuidem de tu i del particular.

Campanyes de fullets de banys i ceràmiques, posicionament en preu i producte

Realitzem campanyes de fullets de manera periòdica, especialitzades en banys i ceràmiques. 16 pàgines amb les millors ofertes per a posicionar-te en preu i producte davant del teu client. I pensat, a més, per a fer bustiada en la teva zona, personalitzant el fullet amb el teu nom i adreça; la millor manera d’estar present quan el teu client prengui la decisió de compra.

Fullets per a la reforma i la construcció, de professional a professional

Sabem el que necessita el professional de la reforma i la construcció, per això realitzem fullets de manera periòdica orientats als professionals, amb les millors ofertes en preu i novetats de producte. Gràcies a aquests fullets, el professional està al dia i, a més, sap que no descurem els preus en cap moment.

A més, te'l lliurem en el teu magatzem o, si el prefereixes, directament al professional.

Fullets Monogràfics per a adaptar-se a les necessitats del mercat

El mercat varia cada dia i, amb això, les necessitats que es van generant. Per això, a GAMMA editem fullets monogràfics que poden ser d'una categoria de productes concreta o d'una marca, per exemple. L'objectiu és comunicar ofertes i novetats a professionals i/o particulars quan és necessari, per això, no tenim una periodicitat marcada, sinó que avaluem l'evolució del mercat i ens adaptem a ella.

Presència en revistes de decora

De manera habitual, duem a terme campanyes de publicitat en les principals revistes de decoració del sector. Es realitzen en forma de suport a les campanyes vigents i contribueixen a donar visibilitat a la marca GAMMA i als nostres productes en públics com el client particular, però també a interioristes, decoradors i prescriptors.

Internet i Xarxes Socials, estar on el client ens busca

Les campanyes orientades a particulars compten amb la seva campanya en línia; a més de la pròpia web de GAMMA, som presents en forma de banners i anuncis en diferents suports, així com en les xarxes socials més importants i populars.

Tot ideat per a portar-los a tu.

El blog de GAMMA i els newsletters: els tenim, els tens.

El blog de GAMMA és pura inspiració; en ell es poden trobar tendències, consells, informació de nous productes… i tot tipus de posts per a ajudar al client final en les seves reformes i en tot el que hagi de veure amb transformar els seus banys i, en definitiva, la seva llar.

A més, enviem newsletters periòdics a les nostres BBDD de client final per fer-los arribar informacions de campanyes o dels articles més interessants del blog. I pel que fa als professionals, també. Elaborem newsletters sobre la base de les campanyes de professional i te les fem arribar perquè les puguis reexpedir als teus clients professionals.

Tenim les eines, només faltes tu.

Televisió en el punt de venda, una altra manera de comunicar

Disposem d'un canal privat de televisió en què emetem anuncis de forma constant sobre les ofertes i novetats, perquè el teu client pugui veure-les quan visiti el teu punt de venda. Aquestes ofertes, dirigides especialment al client professional, incideixen en la decisió de compra del teu client i fan créixer les teves possibilitats de tancar la venda.

En aquest canal s'emeten ofertes periòdiques i també especials i, a més, permet a l'associat realitzar les seves pròpies ofertes i comunicats, convertint-se així en una eina molt important de vendes i comunicació.

Ràdio, cinema i televisió: et portem on està el client

Per a cada campanya enfocada a particular, realitzem un anunci radiofònic i els associats el programen en les seves ràdios locals. Així aconseguim reforçar la campanya i donar-li la màxima difusió possible. La falca es enregistrada per professionals del mitjà i, al final, se li afegeixen les dades concretes de cada associat.

També disposem d'un vídeo corporatiu, al qual s'afegeix la informació dels associats, per tal que aquests puguin emetre’l als cinemes de la seva zona. A més, eventualment, s'han realitzat campanyes de televisió en les principals cadenes nacionals.

Merchandising, el complement perfecte per a les nostres campanyes

T’ho posem molt fàcil i molt bonic. Totes les campanyes que realitzem, tant les de particulars com les de professionals, van acompanyades de diversos materials per al punt de venda, convertint-se en l'eina perfecta per a reforçar el missatge de les nostres campanyes; pòsters, porta-preus, expositors, espots per a televisió…

Màrqueting directe: ens comuniquem directament amb el nostre client

Realitzem campanyes de Màrqueting directe a professionals i tècnics, gràcies a les bases de dades d'obres de les quals disposem. Totes aquestes campanyes es realitzen i canalitzen a través dels associats de GAMMA i serveixen per a comunicar ofertes i novetats.

Cada campanya, a més, inclou els seus dissenys perquè puguis realitzar publicitat en tanques publicitàries i fins i tot en premsa. T'ho lliurem fet, tu només has de decidir on el poses.

Així mateix, totes les accions que dissenyem, les realitzem seguint una imatge corporativa unificada, d'acord amb les campanyes i amb el nostre posicionament de mercat. Així, aconseguim un efecte multiplicador que ens col·loca on volem estar: sempre prop del client, amb un missatge clar i directe. I tot això, per descomptat, de forma totalment gratuïta per als nostres associats.

Marques propies

Productes sense competència, només per a tu, que et diferenciaran i et permetran obtenir un major marge de benefici.

Tots els productes estan en estoc en el nostre centre logístic, per a un lliurament immediat, sense mínim de compra i amb transport inclòs fins al teu magatzem.

Marcas propias

Productos sin competencia, solo para ti, que te diferenciarán y te permitirán obtener un mayor margen de beneficio.

Todos los productos están en stock en nuestro centro logístico, con entrega inmediata, sin mínimo de compra y con transporte incluido.

En bany, més de 2000 referències: una col·lecció pràcticament infinita

A GAMMA tenim banys únics per a tots i per a tot; la nostra marca pròpia de banys, Baho, comprèn tot el que un bany pot necessitar sempre amb les últimes tendències a preus assequibles; mobles, mampares, aixetes, plats de dutxa i banyeres, sanitaris, radiadors, accessoris…

Comptem amb propostes úniques en el mercat: els banys complets dissenyats en 3D. La perfecta aliança entre banys i ceràmiques, ens permet oferir una solució global per a banys que facilita tot el procés de venda i elecció amb un servei immediat i en un sol lliurament; aquí i ara.

Vam ser la primera central de compres a llançar Marques Pròpies fa ja 25 anys. Avui, comptem amb la major col·lecció de Marques Pròpies del mercat: Baho. I només està a GAMMA.

Més de 1000 referències en ceràmica: més opcions, més vendes

Som la central de compres amb la major col·lecció de Marques Pròpies, també en ceràmica. La nostra marca de ceràmiques, Terradecor, ofereix versatilitat i disseny a preus molt competitius. I tot això amb la seguretat de lliuraments immediats, dos dies fixos per setmana, amb ports inclosos: fàcil, ràpid i, per sobre de tot, rendible. I, a més, amb la tranquil·litat de saber que comptem amb estoc permanent.

Els millors fabricants per a la nostra marca de materials i eines de construcció

La nostra marca GAMMA posa al teu abast els materials i eines de construcció. Produïts pels millors fabricants del sector, els tens a la teva disposició amb els millors preus i la major competitivitat. A més, no hauràs de preocupar-te per les diferents rotacions de cada producte. Per a les més lentes, si ho necessites, disposem del nostre servei opcional de picking des del nostre centre logística o, directe de fàbrica, per als productes de rotació més ràpida. Tu tries.
Logotipo GAMMA

Lliurament immediat: ho necessites, ho tens

A GAMMA, tots els productes de bany i ceràmica estan disponibles per a lliurament immediat, amb servei mínim de dos dies a la setmana i sense cap cost afegit. A més, tens la seguretat de saber que comptes amb dos dies fixos de repartiment, així et pots planificar millor i adquirir compromisos més fiables amb els teus clients.

Pel que fa als materials i eines de construcció, aquells de rotació més lenta, els tenim en estoc, disponibles per a lliurament immediat dos dies per setmana sense cap cost afegit. En rotacions ràpides de materials i ceràmica, disposes d'estocs per a lliuraments superiors al picking.

Les nostres Marques Pròpies: tenim els preus més competitius

A GAMMA apostem per les nostres Marques Pròpies i per això, les posem a les teves mans. I ho fem seleccionant productes de qualitat, dels millors fabricants, i obtenint les millors condicions de compra. Les nostres Marques Pròpies et permeten ser més competitiu oferint millors preus als teus clients, la qual cosa es tradueix en més vendes i més marge.

Sens dubte, la millor oportunitat per al teu negoci.

Visible i atractiva: publicitat també en Marques Pròpies

Vendre més: aquest és l'objectiu. I l'aconseguim promocionant les nostres Marques Pròpies perquè siguin conegudes i reconegudes pel públic i t'ajudin a augmentar les teves vendes. En premsa, a internet… i també en els nostres catàlegs de banys, de materials de construcció, i en les nostres campanyes periòdiques dirigides tant a professional com a particular.

L'exclusivitat com a element diferencial

Les nostres Marques Pròpies només es venen a les botigues GAMMA. D'aquesta manera, t'ajuden a diferenciar-te de la teva competència gràcies a poder oferir uns preus més competitius amb millors marges. L'exclusivitat t'ajuda a vendre més i millor: obtenint més beneficis.

A més, les vendes que s'efectuen online es realitzen a través dels associats, així que, la venda és teva, encara que sigui en línia.

Formació continuada, evolució constant en les nostres Marques Pròpies

A GAMMA creiem fermament en la importància de la formació d'equips. És per això que duem a terme formacions periòdiques a venedors, amb l’objectiu d’incrementar el seu coneixement del producte i de millorar les tècniques de venda. També ens focalitzem a millorar la qualitat dels serveis en botiga, per a perfeccionar l'ús del programari 3D i fer arribar les últimes tendències de decoració a les botigues del Grup. Estem obstinats a aportar més i millors serveis als clients, perquè així és com s'aconsegueixen més vendes.

Et donem la GARANTIA

La nostra i la dels millors fabricants. La garantia que només poden donar-te 25 anys d'experiència en Marques Pròpies i 30 com a central. Perquè vam ser el primer Grup a llançar Marques Pròpies al mercat i això ens converteix en l'opció més creïble i fiable.

Comptem amb SAT propi, un servei postvenda adaptat a la teva zona i un dels catàlegs de recanvis més amplis del mercat; gairebé 2000 referències en recanvis avalen la qualitat del nostre servei i, en definitiva, ens converteixen en la millor garantia.

Retail

Tenim clara la importància del punt de venda. Per això, comptem amb un departament especialitzat en disseny i muntatge complet de botigues i magatzems.

El nostre compromís és absolut. D'aquesta manera, participem en totes les fases del projecte fins al dia de la inauguració. Els nostres projectes tenen un objectiu clar: la rendibilitat per a l'associat, per això intentem maximitzar el resultat minimitzat la inversió.

No marxem. Estem amb tu, sempre.

Més de 30 anys d'experiència, ens avalen.

Retail

Tenemos clara la importancia del punto de venta. Contamos con un departamento especializado en diseño y montaje de tiendas y almacenes.

Nuestro compromiso es absoluto. Participamos en todas las fases del proyecto, hasta el día de la inauguración.

Nuestros proyectos tienen un objetivo claro: la rentabilidad para el asociado. Intentamos maximizar el resultado minimizado la inversión.

Si quieres, te haremos un proyecto personalizado y lo haremos gratis. Estamos contigo, siempre.

Más de 30 años de experiencia, nos avalan.

Un disseny 360 pensat per a tu

El nostre equip d'arquitectes especialitzats en retail, realitzarà un disseny global del teu negoci; del teu magatzem, la botiga de materials, del pati i, per descomptat, la zona d'exposició de banys i ceràmiques, així com de les oficines. El nostre objectiu és ajudar-te a augmentar les vendes i a millorar la productivitat perquè redueixis costos, i ho fem aprofitant l’espai, millorant la circulació, complint amb les normatives de seguretat i incorporant les tècniques de merchandising més actuals.

Aquest és un altre dels nostres serveis gratuïts que serveix com a full de ruta per a anar implementant-ho segons les necessitats de cada associat.

Exposició de banys i ceràmiques; ideem espais rendibles

Realitzem el disseny de la teva botiga de manera gratuïta, focalitzant els esforços a mostrar el producte com a protagonista, perquè així ho percebi el teu client. Els nostres més de 30 anys d'experiència dissenyant i executant botigues, ens capaciten per a aconsellar-te i orientar-te sobre aspectes com la grandària i l'assortiment de producte segons les característiques del teu mercat.

Els nostres projectes estan especialment ideats perquè tinguin un ràpid retorn de la inversió, sense buscar dissenys que impliquin grans costos, que siguin rendibles i atreguin al teu client.

Fem el projecte de botiga realitat: també te la instal·lem

A GAMMA comptem amb un servei que inclou la fabricació i instal·lació del mobiliari de la botiga, així com la instal·lació de tot el producte fins al més mínim detall de decoració, disseny i emplaçament de cartells i marxandatge.

Si ho necessites, també som aquí per a aconsellar-te i facilitar-te els millors materials per al llançament i la inauguració de la teva botiga.

No trobaràs un servei més complet.

Deixa que ens ocupem de tot.

Confia en els nostres més de 30 anys d'experiència.

La posada en marxa del teu autoservei, a les nostres mans

Sí, perquè som aquí per a assessorar-te sobre les categories i productes més rendibles i que millor s'adapten a la teva botiga, un servei que t'oferim de forma totalment gratuïta.

Posem a la teva disposició els nostres experts en merchandising perquè instal·lin el producte del nou autoservei, alhora que aprofitem per formar, de manera simultània, als teus equips, per tal que ells mateixos puguin mantenir-lo actualitzat.

I si també necessites cartells i merchandising, te’l facilitem. Som aquí per a tot el que necessitis.

Un negoci actualitzat constantment

A través del nostre departament de retail i dels nostres Directors d'Àrea, t'assessorem contínuament perquè mantinguis el teu negoci actualitzat, no només quant a assortiments i categories, sinó també quant a espais.

La rendibilitat i l'èxit del teu negoci venen determinats per l'obstinació en l'actualització constant. Un negoci viu és aquell que dona fruits, i a GAMMA t'acompanyem des del primer moment perquè sigui així.

Formació i informació

Sempre ferms en la cerca de la millora contínua, així és GAMMA.

La formació està a l'ADN de GAMMA i tot el que fem (catàlegs, publicitat esdeveniments, reunions…) es realitza amb caràcter constructiu i formatiu.

Entenem el coneixement no sols com un concepte teòric, sinó que l'apliquem amb tu. Només per pertànyer al Grup, entres en un espiral de coneixement compartit.

El coneixement està viu i és canviant, per això, malgrat 30 anys d'experiència, junts, aprenem cada dia.

Formación e información

Siempre empeñados en buscar la mejora continua.

La formación está en el ADN de GAMMA y todo lo que hacemos (catálogos, publicidad eventos, reuniones…) se realiza con carácter constructivo y formativo.

Entendemos el conocimiento no como un concepto teórico, sino que lo aplicamos contigo. Al pertenecer a un grupo entras en un espiral de conocimiento compartido.

El conocimiento está vivo y es cambiante, por eso, a pesar de 30 años de experiencia, juntos, aprendemos cada día.

Portem els millors especialistes externs per a formacions tècniques

Organitzem cursos de diferents temàtiques, realitzats per personal extern especialitzat en les diferents matèries. Aquest tipus de formacions sovint poden finançar-se amb fons com el Forcem.

Disseny en 3D, t'ensenyem a fer-ho

Periòdicament, els nostres arquitectes formen als venedors de botiga en un curs on, a més d'ensenyar-los a dominar les eines informàtiques, imparteixen coneixements sobre decoració, disseny i tècniques de venda.

I és que l’objectiu no és només saber fer dissenys 3D, sinó que es tracta de saber captar i millorar els somnis del client i transformar-los en una nova venda.

Les xarxes socials poden ser la clau, aprèn a fer-les servir

Els nostres especialistes en internet i Community Management, realitzen cursos de formació perquè els associats aprenguin les tècniques que els permetran obtenir resultats més satisfactoris a les xarxes socials. Ens focalitzem en mostrar com funcionen les xarxes més importants i com ha d'utilitzar-se cadascuna per a obtenir-ne el màxim benefici.

Perquè tot això sigui més senzill, facilitem de manera habitual material gràfic als nostres associats, perquè puguin realitzar publicacions de manera professional, ràpida i barata.

Tot això sense cap cost per a tu, el nostre associat.

Formació per a venedors, a càrrec dels nostres especialistes

Ja sigui per a botigues o per a magatzems, comptem amb especialistes en Màrqueting i vendes que s'encarreguen de realitzar cursos combinant la formació en tècniques de venda i el coneixement dels productes reals. És a dir, no es tracta només d'impartir coneixements teòrics, sinó d'aplicar-los a la nostra realitat, la dels nostres clients i productes. Així, s'aconsegueix un alt grau de motivació dels venedors, que es tradueix en millors resultats de forma gairebé immediata.

Tenim la teoria i la realitat del producte, comptem amb més de 30 anys d'experiència i 400 punts de venda: tenim la combinació guanyadora... només faltes tu.

GAMMA i els seus proveïdors, una aliança que et fa savi.

Savi en producte perquè, conjuntament amb els proveïdors, organitzem sessions de formació tècnica de producte. Uns cursos que són especialment interessants per a productes tècnics de construcció i que, depenent de la temàtica, s'organitzen amb un sol proveïdor o amb diversos. Així augmentem els coneixements i aprofitem el temps.

Ens ajudem dels nostres proveïdors perquè són els qui millor coneixen el producte, però si és necessari, es pot complementar amb la participació dels nostres propis especialistes o d’altres externs.

Ser associat de GAMMA no costa res, literalment

És gratis.

GAMMA no cobra quotes

No cal pagar diners per a entrar i no hi ha cap penalització si vols sortir.

GAMMA es finança amb la comissió que paguen els proveïdors al Grup

Els associats no han de pagar. Decidim fer-ho així per què creiem que això ens obliga a fer bé les coses: Només amb bons pactes i bons proveïdors, els associats comprareu i el Grup tindrà futur.

No cal pagar per a entrar

A més, només ho oferim a bons magatzems. Estudiem les zones per a veure quin magatzem ens interessa. Busquem magatzems generalistes, amb unes instal·lacions dignes, 

Per a ser associat de GAMMA

Nn'hi ha prou amb que hi hagi interès per totes dues parts. No és necessari fer cap aportació econòmica.

El millor contracte és el treball ben fet

Si no et convenç, et pots anar quan vulguis i no tindràs cap penalització.

Llavors, Què et demanem a canvi?

Que creguis en el projecte. La unió fa la força. Centenars de magatzems junts som poderosos, però hem d'actuar com a grup. Només et demanem que ens ajudis a fer pinya i que, sempre que sigui possible, compris a proveïdors del Grup.

No obstant això, com que sabem que tenim bons pactes, no fixem mínims de compra.

Tu decideixes.

I, què passa amb la meva imatge?

No perdràs el teu nom, ni la teva imatge. GAMMA és una marca forta i el nom del teu magatzem, també. Per tant, el més lògic és sumar; d'aquesta manera, només et demanarem que col·loquis un GAMMA en la teva façana.

Esperem guanyar-nos la teva confiança amb el temps. Intentarem fer més forta la marca GAMMA i els teus clients aniran coneixent-la i valorant-la cada vegada més.

Fins i tot, és possible que arribi el moment en què ens demanis més GAMMA. Mentrestant, no perdràs res i guanyaràs molt.

No t’ho pensis més i forma part d’un gran grup

Omple aquest formulari per obtenir més informació sobre la central de compres i serveis GRUP GAMMA

Dades personals

Dades de l'empresa

Famílies de producte que treballes

Més informació

© 2022 GRUP GAMMA
apartmentusersbriefcasesmilethumbs-upcross