Logotipo Group GAMMA
Logotipo Group GAMMA
A GRUP GAMMA SA ens preocupem per la teva privacitat i creiem en la transparència. Per això, a continuació, et detallem quin és l'ús i tractament que donem a les teves dades personals i tota la informació que té a veure amb aquests.

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

GRUP GAMMA SA
A58815531
C/ Ramon Esteve16- 18 
Pol. Ind. L'IllaSud
08650 SALLENT (BARCELONA).

Delegació de protecció de dades: rgpd@gamma.es

2. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Tens dret a obtenir confirmació sobre si en GRUP GAMMA SA estem tractant, o no, les teves dades personals.

Per això, si estàs interessat, tens dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment, tens dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

També en situacions concretes relacionades amb el teu cas particular, podràs oposar-te al tractament de les teves dades. En aquest cas, GRUP GAMMA SA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podràs exercir els teus drets de la següent forma: dirigint-te rgpd@gamma.es o mitjançant correu ordinari a l'atenció de GRUP GAMMA en c/ Ramon Esteve 16-18 Pol. Ind. Illa Sud 08650 Sallent - Barcelona.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica el nostre interès legítim, també podràs oposar-te al tractament de les teves dades a aquest efecte.

Si ens has donat el teu consentiment per a alguna finalitat concreta, també tens dret a retirar-nos-el en qualsevol moment, sense que això faci il·lícit el tractament que hem dut a terme fins al moment de la teva renúncia.

En cas que sentis vulnerats els teus drets en el que concerneix la protecció de les teves dades personals, especialment si no has obtingut satisfacció en l'exercici dels teus drets, pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

3. Quins tipus de dades personals podem necessitar?

Segons la circumstància de cada cas, podrem necessitar informació diferent sobre tu. A grans trets, aquestes dades personals que podem requerir, es classifiquen en les següents categories.

Dades identificatives y de contacte
Per a nous registres a gamma.es, compres, sol·licituds d'informació, accés a promocions, sol·licituds d'associació, sol·licituds d'ocupació, etc. Necessitarem, en primer terme, la totalitat o una part (segons la circumstància) de les següents dades:

Nom i cognoms, adreça d'enviament i codi postal, data de naixement, e-mail i número de telèfon. Aquestes dades ens ajuden a contactar amb tu per a atendre la teva sol·licitud, a identificar-te i a assegurar-nos que ets una persona física. Si ens facilites les dades d'un tercer en el teu registre, tens el deure d'informar-lo d'aquest fet, per la qual cosa, als nostres efectes, comptes amb aquest consentiment i el propietari de les dades és coneixedor dels drets que es recullen en aquesta Política de Privacitat.

Dades de pagament y facturació
Quan vols realitzar una compra en línia podem necessitar les teves dades bancàries, número de compte i adreça de facturació. En el cas que siguis un autònom o empresa i necessitis factura, també requerirem NIF o CIF.

Quant a les dades de la teva targeta bancària, encara que te les sol·licitem per a efectuar un pagament, el nostre sistema no retindrà aquesta informació i en cap cas passarà a formar part de la nostra base de dades, sinó que aquesta informació és gestionada directament pel proveïdor del servei de pagaments en cada cas.

Dades de connexió y navegació
Per a facilitar la teva navegació a través de gamma.es i conservar informació important per a tu com les teves llistes de compra, necessitem informació sobre la teva IP, identitat del dispositiu i altres metadades.

4. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A GRUP GAMMA SA tractem la informació que ens faciliten les persones interessades en els nostres productes i prestacions amb la finalitat d'atendre les seves sol·licituds, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis facilitats i enviar-los comunicacions comercials i newsletters. En el cas que no ens facilitis les teves dades personals, no podrem complir aquestes funcions.

GRUP GAMMA no prendrà decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades i en cada cas, les finalitats amb les quals fem ús de les dades dels nostres clients, poden variar. A continuació, detallem en quins casos requerirem la teva informació i per a què.

Venda de productes y prestació de serveis
Requerirem les teves dades identificatives, de contacte i de facturació per a processar les teves comandes de productes o serveis, informar-te sobre la seva gestió i fer-te'ls arribar. També per a gestionar els cobraments, realitzar les comprovacions automàtiques per a la prevenció de fraus, proporcionar-te els resums de compra, rebuts i factures i desenvolupar nostra postvenda.

Servei d'Atenció al Client
Quan contactes amb nosaltres sobre una comanda o per a realitzar qualsevol gestió o consulta sobre els nostres productes, serveis o punts de venda, necessitem les teves dades identificatives per a dirigir-nos a tu, gestionar les teves peticions, enviar-te la documentació que ens requereixis o contactar amb tu per a informar-te sobre el tràmit que et concerneix.

Servei postvenda
Després de realitzar una compra, el nostre servei postvenda podrà posar-se en contacte amb tu o fer-te arribar una enquesta per a conèixer el teu grau de satisfacció i per a detectar oportunitats de millora en els nostres processos de venda, serveis i productes.

Celebració de concursos, sortejos o esdeveniments organitzats per GRUP GAMMA o per algun dels nostres associats

Quan ens proporciones les teves dades per a participar en algun dels nostres concursos, sortejos o esdeveniments presencials o en línia a través de la nostra web o xarxes socials, necessitarem les dades identificatives i de contacte que es requereixin en cada cas per a poder informar-te i actualitzar-te detalls de sobre aquesta celebració, condicions de participació i contactar-te en cas que resultis guanyador.

Xarxes Socials
Quan contactis amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials, podrem interactuar amb dades públiques sobre tu com el teu nom de perfil, així com amb aquells que ens facilitis a través d'aquests canals per atendre les teves consultes i sol·licituds. També podrem fer seguiment dels mencions que facis a la nostra empresa en les teves xarxes socials i compartir aquestes publicacions en els nostres perfils socials.

Sistemes de videovigilància
A GRUP GAMMA disposem de sistemes de videovigilància per a garantir la seguretat i integritat de les persones, instal·lacions i productes que es troben en els nostres emplaçaments

Tractament de sol·licituds de feina
Si sol·licites treballar amb nosaltres, haurem de tractar dades personals sobre la teva experiència estudiantil i professional per a confirmar o descartar la teva idoneïtat per al lloc, així com totes les dades contingudes en el teu CV.

Campanyes d’estudi de mercat
Amb el seu eu previ consentiment, podrem contactar amb clients, sol·licitar i tractar algunes dades personals sobre ells com ara aquells de caràcter sociodemogràfic, per a realitzar estudis de mercat que ens ajudin a millorar els nostres serveis i productes.

Comunicacions comercials
Sempre que ens hagis donat el teu previ consentiment per a això i que disposem de les teves dades de contacte, podrem enviar-te, sobre la base del nostre interès legítim, informació i publicitat sobre els nostres productes i serveis, catàlegs, ofertes i novetats, ja sigui per mitjans electrònics o ordinaris.

Podràs retirar el teu consentiment a aquestes comunicacions en qualsevol moment, així com donar-te de baixa de la subscripció a nostra newsletter. Trobaràs un enllaç sota les nostres comunicacions comercials per correu electrònic en el qual podràs notificar-nos el teu desistiment.

5. Quina base legal tenim per a tractar les teves dades personals?

Normalment, sempre que no ens sol·licitis la seva supressió, conservarem les teves dades personals i en el cas que ens enviïs el teu desistiment, només conservarem aquelles dades imprescindibles durant el període establert per a complir amb les nostres obligacions legals. En ocasions més concretes com en el cas d'esdeveniments i concursos, conservarem les teves dades fins a la celebració i resolució d'aquest esdeveniment.

Quant a les imatges que siguin registrades pels nostres sistemes de vídeo vigilància, les dades es conservaran un màxim de 30 dies, excepte comunicació a Forces i Cossos de Seguretat, i/o Jutjats i Tribunals quan escaigui.

6. Durant quant temps conservem les teves dades personals?

En general, el marc de legitimació que ens empara per al tractament de les teves dades és el compliment de les obligacions de la nostra relació contractual, el teu consentiment per al tractament de la informació personal que ens proporcionis i el nostre interès legítim en el correcte desenvolupament de la nostra activitat. A continuació, et detallem en més profunditat els possibles escenaris i la seva base legal.

En sol·licitar les teves dades quan compres un producte o sol·licites un servei a GRUP GAMMA, ho fem sobre la base de la relació contractual que ens vincula amb tu i a la necessitat d'aquesta informació per a poder dur a terme la gestió pertinent de la teva comanda, així com per a poder preparar la documentació legalment obligatòria sobre la teva adquisició. A més, sobre la base del nostre interès legítim, podem utilitzar la teva informació de contacte una vegada realitzada la transacció per a conèixer el teu grau de satisfacció amb el procés de compra i així poder millorar-lo en el futur.

Quan tractem les teves dades en el Servei d'Atenció al Client de GRUP GAMMA o en qualsevol dels canals a través dels quals ens contactis per a realitzar una consulta, ho fem en el marc de la relació precontractual que ens vincula o per al compliment dels deures de la nostra relació contractual en el cas que ja siguis client. També ens avala l'interès legítim a poder prestar-te un Servei d'Atenció eficient i respondre’t les consultes i qüestions que ens plantegis.

D'altra banda, a vegades com a esdeveniments o concursos, la base legal sobre la qual podem tractar les teves dades són les pròpies condicions i bases de la promoció, concurs o esdeveniment en qüestió, els requisits de participació de la qual i política de tractament de dades hauràs acceptat en el moment de la teva inscripció.

Així mateix, el consentiment que prèviament ens hagis prestat, serà la base legal que disposem per a tractar les teves dades quan t'enviem comunicacions comercials, a més del legítim interès.

Finalment, quant a l'ús de sistemes de videovigilància, que emprem sobre la base del nostre legítim interès per assegurar que les nostres activitats es desenvolupin de manera segura per a les persones i tractant de mantenir la integritat dels nostres béns i instal·lacions, la nostra base legal per al seu ús és l'interès públic (RGPD art. 6.1.e)

7. En quins casos compartim les teves dades amb tercers i per a què?

En primer lloc, des de GRUP GAMMA no cedim les teves dades a tercers amb finalitats comercials. Podem oferir-te descomptes i promocions de productes i serveis d'empreses amb les quals col·laborem, però en cap cas cedirem a aquestes les teves dades. En aquest sentit, només compartim la informació dels nostres clients, sempre amb el seu previ consentiment informat, entre els nostres empleats i associats i pels motius exposats en els punts anteriors d'aquest document.

D'altra banda, en les ocasions en les quals sí que és necessari que compartim les teves dades, com ara per a l'execució d'una venda, aquestes són les empreses i institucions a les quals podrem transferir-los:

• Per requisit legal, a l’AdministracióTributaria,amblafinalitatdecompliramb les obligacions legals i fiscals.
• Per requisit contractual, a l'empresa de missatgeria o transport, amb la finalitat de gestionar degudament la recollida, seguiment i lliurament dels enviaments.
• Per requisit contractual, quan sigui necessari, a les entitats financeres, amb la finalitat d'oferir-te un servei de finançament o gestionar un pagament.
• En base al nostre interès legítim i al teu consentiment previ, en circumstàncies en què la nostra comunicació amb tu requereixi d'un intermediari, compartirem amb aquest les dades imprescindibles per al compliment d'aquesta labor. Aquests casos es detallen en el punt 8 d'aquest document.
Excepte obligació legal expressa o petició legítima del client, no compartirem les teves dades amb cap altra empresa.

8. Compartim les teves dades fora del territori nacional?

Només està prevista la transferència de dades a tercers països en els següents casos:

Mailchimp, amb la finalitat d'enviament de comunicacions comercials i newsletters. La garantia perquè aquesta transferència es realitzi tenint en compte la protecció de les teves dades i drets, s'ha establert a través de les clàusules tipus de Protecció de Dades. Pots consultar informació addicional aquí: https://mailchimp.com/legal/privacy/.
Microsoft Corporation, amb la finalitat de realitzar còpia de seguretat de les teves dades. La garantia perquè aquesta transferència es realitzi tenint en compte la protecció de les teves dades i drets, s'ha establert a través de les clàusules tipus de Protecció de Dades. Pots consultar informació addicional aquí: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement


En el cas de campanyes de màrqueting, esdeveniments, concursos i sortejos que es desenvolupin totalment o parcial en el marc de les xarxes socials, podrien compartir-se algunes de les teves dades amb les següents plataformes, sempre disposant del teu previ consentiment informat:

Mitjans informatius que utilitza l'empresa per a la publicació i difusió de les seves activitats
Facebook, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://www.facebook.com/privacy/explanation
Instagram, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://instagram.com/about/legal/privacy
LinkedIn, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Pinterest, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://policy.pinterest.com/es/privacy-policy
TikTok, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicionala: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=es
Twitter, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://twitter.com/en/privacy
Youtube, amb la finalitat de publicació d'imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s'ha establert a través de: Consentiment explícit de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://policies.google.com/privacy?hl=es

9. Quina vigència té aquesta política de privacitat, pot sofrir canvis?

Aquesta Política de Privacitat està redactada a dia 4 de novembre de 2021, d’acord amb la legalitat vigent en matèria de Protecció de Dades i en compliment de la mateixa. Aquest document és susceptible de sofrir modificacions i actualitzacions. Et recomanem que consultis aquest apartat quan necessitis conèixer o exercir els teus drets, ja que qualsevol canvi serà actualitzat aquí en el moment de la seva entrada en vigor. En el cas que fem canvis substancials en el contingut, farem ús dels nostres canals de comunicació per a notificar-te'ls de manera expressa.
crossmenu