Avís legal

0. OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i les condicions de navegació i utilització del lloc web gamma.es, del qual és titular GRUP GAMMA SA (d'ara endavant, GRUP GAMMA).

La navegació pel lloc web de GRUP GAMMA és gratuïta, no requereix subscripció prèvia i està subjecta a les normes i condicions recollides en el nostre Avís Legal, Termes i Condicions, Política de Privacitat i Política de Cookies. Per això, et recomanem que llegeixis atentament el contingut d'aquests documents abans d'accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des del nostre web.

Quan naveguis per gamma.es passaràs a ser considerat USUARI de la web, i consegüentment, dónes la teva conformitat plenament i sense reserves a les condicions publicades en aquest Avís Legal. D'altra banda, GRUP GAMMA podrà modificar les condicions d'aquest document sense notificació prèvia als seus usuaris, amb el compromís de publicar i avisar d'aquests canvis com més aviat millor. 

A més de comprometre't a complir amb les normes internes d'ús que et detallem en els documents ja esmentats, com a usuari també has d'acceptar fer un ús de la nostra web conforme a la legalitat vigent, la bona fe, l'ordre públic i els usos del trànsit. Qualsevol usuari que desestimi aquest compromís haurà de respondre enfront de GRUP GAMMA o enfront de tercers, dels possibles danys i perjudicis que puguin ser conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l'autoritzada està expressament prohibida, podent GRUP GAMMA denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.


1. IDENTIFICACIÓ

GRUP GAMMA, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informa que les nostres dades identificatives són els següents:

 • Raó Social: GRUP GAMMA SA.
 • Nom Comercial: GRUP GAMMA.
 • CIF: A58815531.
 • Domicili Social: Polígon Industrial Illa Sud, c/ Ramon Esteve 16-18 - 08650 SALLENT - BARCELONA (ESPANYA).
 • Està inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA, en el Llibre 9929, Tomo11019, Fulla 128249, Foli 196 Inscripció 1a.

 

2. COMUNICACIONS

Pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que ho necessitis fent servir els mitjans que et detallem a continuació:

 • Tel.: 938372288 - Horari d'atenció al client: de dilluns a divendres de 08.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00
 • Email: gamma@gamma.es.
 • Adreça postal: C/ Ramon Esteve 16- 18 Pol. Industrial L’Illa Sud - 08650 SALLENT - Barcelona.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzis a GRUP GAMMA mitjançant qualsevol d'aquests canals, es consideraran eficaços


3. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ 

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, GRUP GAMMA pot condicionar la prestació d'alguns dels serveis oferts al previ emplenament del corresponent formulari.

Com a usuari garanteixes l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades ens facilitis i seràs l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzis.

Així mateix, et compromets expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de GRUP GAMMA i a no emprar-los per a, entre altres:

 1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, homòfobs, masclistes o ofensius respecte a qualsevol col·lectiu, d'apologia del terrorisme o contraris a la llei i a l'ordre públic.
 2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de GRUP GAMMA o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals GRUP GAMMA presta els seus serveis.
 3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de GRUP GAMMA o de tercers i, en el seu cas, extreure informació.
 4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de GRUP GAMMA o de tercers.
 5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 6. Reproduir, copiar i distribuir a tercers els continguts de GRUP GAMMA amb ànim de lucre, ja sigui plagiant-los, transformant-los o modificant-los de manera parcial, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 7. Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre propaganda o comunicacions comercials sense prèvia sol·licitud i consentiment exprés.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, logotips, tecnologia i programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat intel·lectual de la qual els drets d'explotació i/o difusió totals o parcials pertanyen a GRUP GAMMA, sense que puguin entendre's cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, en el seu cas, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin en servidors connectats a xarxes compartides, ni siguin objecte de cap mena d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el gamma.es constitueixen un contingut sobre el qual GRUP GAMMA gaudeix de drets d'explotació i difusió, sense que pugui entendre's que l'ús o accés als mateixos atribueixi a l'usuari dret algun sobre els aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un enllaç que derivi al lloc gamma.es en portals aliens a aquest, no implica en cap cas l'existència de relacions entre GRUP GAMMA i el propietari del lloc web en què aquest s'estableixi, ni l'acceptació o aprovació per part de GRUP GAMMA dels seus continguts o serveis.

GRUP GAMMA no es responsabilitza de l'ús que cada usuari doni als continguts posats a la seva disposició en aquest lloc web.

3.1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I L'ÚS

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa i comercial, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

GRUP GAMMA eludeix, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de: 

 1. La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe en els continguts transmesos, difosos, emmagatzemats i publicats als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
 2. La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 3. L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal per part de tercers a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a mode d’exemple, GRUP GAMMA no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, GRUP GAMMA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. GRUP GAMMA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. GRUP GAMMA no es responsabilitza de l'establiment d'enllaços per part de tercers.

3.2 PROCEDIMENT EN CAS QUE ES PORTIN A TERME ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a GRUP GAMMA identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

3.3 PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d'entendre's com una guia d'ús sense propòsit de validesa legal.

 

4. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua vehicular serà el castellà.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar un anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
x