Condicions de compra

0. OBJECTE

Les següents Condicions Generals regulen l'adquisició dels productes oferts en el lloc web gamma.es, del qual és titular GRUP GAMMA SA (d'ara endavant, GRUP GAMMA).

L'adquisició de qualsevol dels productes oferts en la nostra web comporta l'acceptació plena i sense reserves d'aquestes Condicions Generals, sense perjudici de l'acceptació de les Condicions Particulars que puguin aplicar-se a l'adquisició de determinats productes.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de procedir a l'adquisició de qualsevol dels productes oferts.

1. IDENTIFICACIÓ

GRUP GAMMA, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informa que:

 • La nostra denominació social és: GRUP GAMMA SA.
 • El nostre nom comercial és: GRUP GAMMA.
 • El nostre CIF és: A58815531.
 • El nostre domicili social està en: C/ Ramon Esteve 16- 18 Pol. Ind. L'Illa Sud - 08650 - SALLENT - BARCELONA.
 • Inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA  Llibre 9929, Tomo11019, Fulla 128249, Foli 196 Inscripció 1a.

2. COMUNICACIONS

Perquè et comuniquis amb nosaltres, posem a la teva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

 • Telèfon: 93 837 22 88
 • Horari d'Atenció al Client: de dilluns a divendres de 08.30 a 13.00 i de 15.00 a 18.00.
 • Email: gamma@gamma.es.
 • Adreça postal: C/ Ramon Esteve 16- 18 Pol. Ind. L'Illa Sud - 08650 SALLENT - Barcelona.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i GRUP GAMMA es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

3. PRODUCTES

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en www.gamma.es.

GRUP GAMMA es reserva el dret de decidir quins productes i/o serveis s'ofereixen als Clients podent, en qualsevol moment, afegir nous productes i/o serveis a l'oferta i, així mateix, retirar productes o deixar d'oferir alguns serveis sense previ avís.

L'adquisició de qualsevol dels productes oferts només podrà fer-se mitjançant la subscripció o registre de l'USUARI, al qual GRUP GAMMA facilitarà un nom d'usuari i una contrasenya que l’identificarà com a tal i li permetrà l'accés al catàleg en oferta.

Una vegada dins de gamma.es, per a accedir a la contractació dels diferents productes, l'Usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades a la web.

4. DISPONIBILITATS I SUSTITUCIONS

GRUP GAMMA pretén garantir la disponibilitat de tots els productes publicitats en gamma.es. No obstant això, en el cas que qualsevol producte sol·licitat no estigués disponible o s'hagués esgotat, s'informarà el client al més aviat possible per via telefònica o correu electrònic.

De no trobar-se disponible el producte requerit pel client i, havent-li informat prèviament, GRUP GAMMA podrà subministrar una alternativa de similars característiques sense augment de preu, que el consumidor podrà acceptar o rebutjar exercint el seu dret de desistiment i resolució del contracte.

En cas d’indisponiblitat total o parcial d'una comanda, i de que el client rebutgi els productes de substitució proposats, el reemborsament de l'import abonat s'efectuarà en el mateix mètode de pagament.

5. PROCÉS DE COMPRA I/O CONTRACTACIÓ

Per a realitzar qualsevol compra a gamma.es, és necessari que siguis major d'edat. A més, caldrà que et registris a gamma.es a través d'un formulari de recollida de dades en el qual proporcionaràs a GRUP GAMMA la informació necessària per a la contractació; dades que hauran de ser veraces, exactes i completes sobre la teva identitat i que ens autoritzaràs a emprar per a satisfer la teva comanda mitjançant l'acceptació de la política de privacitat de GRUP GAMMA.

Les passes a seguir per realitzar la compra són les següents:

 • Afegir producte al carret.
 • Fer clic a “finalitzar compra”.
 • Registrar-se o iniciar sessió com a usuari.
 • Acceptar la Política de Privacitat y els Termes i condicions de compra.
 • Fer clic a “realitzar comanda”.
 • Realitzar pagament.
 • Rebràs la confirmació de compra via e-mail.

El contracte s'arxivarà electrònicament. Així mateix, et recomanem que, en finalitzar la teva comanda, imprimeixis o guardis una còpia d’aquesta en un suport durador, així com de les condicions de venda i del comprovant de recepció de la comanda que hauràs rebut per correu electrònic. Juntament amb la teva comanda, rebràs la corresponent factura/albarà en format electrònic.

6. CANCELACIÓ DEL CONTRACTE

Podràs cancel·lar la comanda realitzada en un termini de 24 hores a partir del moment en què s'hagi efectuat la compra. Per fer-ho, hauràs d'enviar un correu electrònic a gamma@gamma.es o trucar al telèfon 93 837 22 88, de dilluns a divendres de 08.30 a 13.00 i de 15.00 a 18.00.

D'altra banda, si detectem que la comanda que has realitzat sofrirà un retard en el lliurament, t'avisarem amb la suficient antelació perquè, si ho desitges, cancel·lis la teva comanda sense generar costos.

7. ENTREGA

FORMES I TERMINIS D'ENTREGA

1. Transport/ missatgeria:

Els enviaments de les comandes que realitzis a www.gamma.es i que vulguis que enviem al teu domicili, tindran un increment de cost en concepte de transport que variarà en funció del pes del producte i de la ubicació geogràfica a la qual hagi de realitzar-se l'enviament. El termini màxim de lliurament dels productes és de 24 a 72 hores, tret que, per motius logístics, no pugui satisfer-se la comanda en aquest termini, i en aquest cas t'indicaríem el nombre de dies de demora previstos.

GRUP GAMMA no retirarà cartons ni mobles vells de l'adreça de lliurament, ni tampoc desembalarà els productes lliurats.

D'altra banda, en realitzar la teva compra, si ho desitges podràs sol·licitar-nos que el lliurament es realitzi en una data posterior a la prevista. Per a fer-ho, hauràs de contactar amb nosaltres després de la realització de la comanda.

Si el producte t'arriba en mal estat a causa del transport, hauràs d'indicar-lo en l'albarà del transportista i trucar al nostre Servei d'Atenció al Client dins de les vint-i-quatre hores posteriors a la seva recepció. Així mateix, requerirem que ens enviïs un e-mail amb fotografies del producte i els seus danys a l'adreça de correu electrònica: gamma@gamma.es.

Transcorregut aquest termini, GRUP GAMMA no es responsabilitzarà de cap reclamació per aquest motiu, atès que els productes viatgen assegurats i disposem d'un termini molt breu per a comunicar el trencament.

2. Recollir a la botiga:

En el cas que desitgis recollir la teva comanda en un punt de venda, podràs fer-ho, sense costos afegits, a qualsevol de les nostres més de 300 botigues distribuïdes per tot el territori nacional: www.gamma.es/Puntos-de-Venta.

8. PREUS, DESPESES I IMPOSTOS

El preu dels productes disponibles en gamma.es s'expressarà sempre en euros, tret d’excepció informada. El preu indicat, que pot veure's afectat per l'evolució de les matèries primeres, serà garantit excepte error d'impressió i independent al destí de la comanda.

PRODUCTES

Els preus finals de tots els producte i, si s’escau, els preus finals per unitat de mesura, quan sigui obligatori, es mostren al costat de les seves característiques, ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen en cadascun dels articles que apareixen en el catàleg de gamma.es.

 • Els productes tenen l’IVA inclòs.
 • El percentatge d’IVA aplicat s’informarà desglossat durant el procés d’adquisició.
 • Despeses d’enviament: Es calcularan i informaran automàticament en el moment en què ens facilitis la teva adreça de lliurament per a formalitzar la compra, i variarà en funció del pes íntegre dels productes a enviar i de l'adreça de destinació, sent la tarifa expressa mínima 5,84€ i 42,03€ la màxima.

El preu a aplicar en el producte serà sempre el vigent en la data de realització de la comanda. De qualsevol manera, el preu final de la comanda, incloent els costos d'enviament quan procedeixin, es comunicaran al client en el procés de compra electrònica abans que aquesta es formalitzi.

9. FORMES DE PAGAMENT

Posem a la teva disposició diferents mètodes segurs de pagament. A través de la passarel·la de La Caixa, cap dada de la teva targeta es guardarà en els nostres servidors, la qual cosa fa els pagaments 100% segurs.

Métodos de pago seguros tienda online Grup Gamma

a. Mitjançant targeta de crèdit o dèbit

Pots realitzar el pagament de la teva comanda de manera immediata a través de la passarel·la de pagament segur SSL del nostre Banc. Si fos necessari realitzar qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l'import del mateix et serà reemborsat a través de la targeta amb la qual hagis pagat.

b. Per transferència bancària

Mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancària a l'entitat i el número de compte que t'informarem en el procés de compra. En el cas que triïs aquest mètode de pagament, hauràs d'indicar com a concepte de transferència el teu nom de client i número de comanda. La comanda es gestionarà una vegada la transferència s'hagi fet efectiva al nostre compte bancari.

c. PayPal

paypal

A través de PayPal s'autoritzarà el pagament de la comanda, però no se't realitzarà cap càrrec fins que PayPal verifiqui que és correcte. Per a això, serà imprescindible que tinguis compte de PayPal.

10. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I DESISTIMENT

Segons estableix la normativa, el consumidor i usuari tindrà dret a DESISTIR del contracte durant un període màxim de 14 dies naturals sense necessitat d'indicar el motiu i sense incórrer en cap cost, excepte els previstos en els articles 107.2 i 108 del RD1/2007 del 16 de novembre, pel qual s'aprova el text referit de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

El dret de desistiment no és aplicable a:

 • Els contractes de subministrament de productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
 • Subministrament de béns precintats que no poden ser retornats per raons de salut o higiene.
 • Subministrament de béns que, després del seu lliurament, s'hagin barrejat amb uns altres.
 • Els productes com ara les tapes de WC, una vegada obert l'embolcall, els productes instal·lats, les cortines de dutxa, les tovalloles de bany així com els cristalls trencats de les mampares, per un ús indegut o incorrecte per part del consumidor, no són objecte de devolució.

En el cas de la resta de productes del nostre catàleg, tindràs 14 dies naturals per a expressar-nos la teva voluntat de desistir del contracte. En aquest moment, GRUP GAMMA procedirà a la devolució de l'import abonat (sempre que el producte adquirit no estigui dins de les excepcions indicades anteriorment) en un termini màxim de 14 dies naturals, seguint el mateix procediment i mitjà de pagament triat pel client en el moment de la compra.

Per a exercir el teu dret de desistiment, hauràs d'emplenar el formulari que es troba al final d'aquest document i enviant-lo a l'adreça de correu electrònic gamma@gamma.es. Després d'això, GRUP GAMMA et farà arribar justificant de recepció del teu desistiment.

Per a procedir a la devolució d'un producte és imprescindible que aquest es trobi en perfecte estat i amb el seu corresponent embolcall original, amb tots els seus accessoris i sense haver estat utilitzat.

Una vegada rebem la sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu per a indicar-te els detalls de la devolució i els costos d'aquesta, que seran a càrrec del client.

OBSERVACIONS

Si has triat la recollida a la botiga, hauràs de retornar el producte en el mateix establiment on l'hagis recollit, en el termini de catorze dies naturals després de la seva recollida.

11. GARANTIA

Els productes que adquireixes a través de gamma.es gaudeixen d'un període de garantia de 2 anys des del moment de la seva adquisició, que cobreix els possibles defectes de fabricació del producte, així com qualsevol avaria que es produeixi durant aquest període i que no sigui a conseqüència del mal ús del producte.

Per a executar la garantia dins del termini legal establert de 2 anys després de la seva adquisició, serà imprescindible que presentis el justificant de compra (factura de venda). Passat aquest termini, en què el producte adquirit tingui una garantia addicional per la qual respongui el fabricant, juntament amb el justificant de compra (factura de venda) hauràs de presentar el certificat de garantia degudament emplenat.

S'exclouen de les garanties els productes consumibles i els productes amb trencaments i deficiències ocasionades per un ús o manipulació indeguda del client, per una connexió a la xarxa elèctrica diferent a la indicada o per una instal·lació incorrecta, així com també queden exclosos els defectes derivats de tota causa exterior o del normal desgast per ús del producte. Així mateix, la garantia perdrà el seu valor en els següents casos:

 • Si es modifiquen, alteren o substitueixen algunes de les dades del certificat de garantia o del justificant de compra.
 • Si es manipula o repara el producte sense coneixement i autorització del Servei Tècnic o amb recanvis i peces no aconsellades per la marca.
 • Si el certificat manca de la signatura o segell de l'establiment.

En els productes de naturalesa duradora, el consumidor tindrà dret a un adequat servei tècnic i a l'existència de recanvis durant un mínim de 5 anys des de la data en què el producte deixi de fabricar-se, sense que pugui incrementar-se el preu dels recanvis en aplicar-los en les reparacions.

Per a evitar problemes amb la instal·lació o el maneig del producte adquirit, assegura't d'haver seguit les instruccions d'instal·lació i funcionament et facilitarem al costat del producte en els manuals d'usuari.

Si el producte adquirit no funciona correctament, hauràs de contactar al més aviat possible amb el nostre servei d'Atenció al Client i amb l'Assistència Tècnica del fabricant, o, si s’escau, del representant o distribuïdor on hagis realitzat la compra.

Habitualment els serveis tècnics exigiran que els faciliti les següents dades:

 • Número de factura.
 • Identificació del model concret.
 • Número de sèrie.

12. RESPONSABILITAT I EXPONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

Com a usuari i consumidor tens dret a la reparació d'aquells productes adquirits que no estiguin en correcte estat o bé a la seva substitució, a la rebaixa del preu o a la resolució del contracte, segons el que s'estableix en el Capítol II Tít. IV Llibre II de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

Si el producte no fos conforme amb el requerit, com a consumidor podràs optar entre la reparació del mateix o la seva substitució, sent totes dues opcions gratuïtes. La substitució, reparació o cancel·lació de la comanda es durà a terme en un termini de temps raonable en funció de la naturalesa dels productes i la finalitat a la qual estiguessin destinats. Si conclosa la reparació i lliurat el producte, aquest continua sent no conforme al contracte, el consumidor podrà exigir la seva substitució, la rebaixa del preu o la resolució del contracte.

13. ATENCIÓ AL CLIENT I RECLAMACIONS

Per a interposar qualsevol queixa o reclamació davant GRUP GAMMA hauràs de dirigir-te al nostre Departament d'Atenció al Client, ja sigui telefonant-nos al 93 837 22 88, o escrivint-nos al correu electrònic gamma@gamma.es.

Segons la Resolució de litigis en línia en matèria de consum de la UE i conforme a l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, t'informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

14. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el castellà.