Logotipo Group GAMMA
Uneix-te a GAMMA GROUP ara!

No estàs sol. T'ajudem en la transformació digital.

GAMMA GROUP, Central de compres, serveis i tecnologia.

Central de tecnologia

A GAMMA sempre anem un pas endavant, també per aportar valor als nostres associats. Per això, no només som una Central de compres i serveis, sinó també de tecnologia.
A GAMMA utilitzem la tecnologia per millorar els processos, aconseguint un salt qualitatiu que ajuda a reduir els costos i augmentar el benefici dels nostres magatzems associats.
Un altre avantatge que posiciona a GAMMA com la Central més completa i que aporta més valor als seus associats.

/ Connexió a la Central

Ens integrem amb el sistema dels nostres associats per proporcionar informació en temps real de tipus operatiu (factures, albarans, comandes, estocs, etc.).

/ Programari de Disseny 3D

Oferim accés exclusiu i gratuït als nostres associats del nostre programa 3D de disseny de banys, per atraure clients amb propostes visualment impactants amb tota la marca pròpia de Baho i Terradecor, a més de les millors marques del sector.

/ Millores en la gestió del negoci

Sempre estem buscant formes que facilitin el dia a dia dels nostres associats. Per això, oferim sistemes i processos per a la gestió del negoci.

/ Accés a BBDD i estudis amb la informació més rellevant del sector

Accés exclusiu a estudis amb informació valuosa i actualitzada del sector, per ajudar els nostres associats a mantenir-se al dia.

/ Formació relativa a producte, vendes, sistemes i transformació digital

Aportem el coneixement que els nostres associats necessiten per a una bona atenció i assessorament al client.

/ Àrea privada

Posem a l'abast dels nostres associats una àrea privada amb tota la informació necessària.

/ Anàlisi de dades

Conscients de la importància de conèixer la realitat, realitzem anàlisis personalitzades de dades, per adaptar-nos a les circumstàncies de cada territori i, per tant, a cada un dels nostres associats.

/ Botiga en línia

Oferim als nostres associats l'oportunitat de tenir la seva pròpia botiga online, de forma gratuïta, per potenciar el seu negoci i expandir la seva presència al món digital amb nosaltres.
crossmenuarrow-right